Skövde i morron

Kommer antagligen inte bli något inlägg förrän på måndag när jag kommit hem.. Kommer hem på kvällen, är i falun halv 5 och då ska jag gå med lina till sin pappa och sen hem :-)

Jag har inte alls varit nåe pigg idag =/ Hoppas jag inte blir sjuk nu när vi är borta.. Jag har haft huvudvärk sen i söndags och i morse domnade hela min höger hand bort, kändes skit läskigt, sen började jag känna av den igen och då stack det i handen och efter ett par timmar var det bara i två fingrar, men det känns fortfarande om jag håller på mycket med handen =/ Och trött som styk. men men, kanske bara behöver varva ner, få ta det lite lugnt i ett par dagar :-)

Vid 2 tiden började jag känna att jag orkade ta mig ur soffan så jag och Lina cyklade (Hon satt i cykelsits bakom mig alltså) till mammas kompis Marie för hon skulle klippa mig :-D Så nu har jag kort hår igen, riktigt skönt faktiskt :-D Men det var riktigt ovant och tungt att cykla med Lina, hon väger ändå 17 kg nu, men det gick bra efter en stund, vi ska cykla ner till stan i morron till tåget så kände att jag ville öva lite först :-P Mamma tar med sig våra väskor till jobbet å så hämtar jag de innan vi går till tåget och så tar hon cykeln hem när hon slutat..

Ska bli mys att åka tåg själv med Lina, har åkt tåg med henne sen hon var 3 månader men aldrig själv faktiskt, hoppas de går bra för fast jag försökt snåla på vad jag tar med mig så har det blivit hur mycket som helst som vanligt :-P Men Lina är iaf så stor nu att hon borde klara av trapporna på tågen själv.. Vi har två byten så, i borlänge och i Örebro, det i örebro är en timma långt så får se om vi går runt lite där och kikar.. Ska bli kul att komma ner, inte varit där på ett ½ år nu kom jag på.. Alla kommer tycka att lina blivit jätte stor för hon har växt så mycket det sista :-)

På em vid 6 tiden kom micke och hundarna hit en sväng och hälsade på. Lina tyckte de var jätte roligt och busade en massa med både micke och valpen :-) Sen bakade jag och Lina chokladbollar att ha med på tåget och nu sover hon, vilket jag oxå ska göra nu tänkte jag..

Puss Och Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0