Jävla ögon :-(

Åhh, idag ser mina ögon ännu värre ut idag, nu är båda helt rödsprängda, nu ser jag ut som jag knarkat i flera dagar utan att sova någonting :( jag har inte sovit så värst mycket de senaste nätterna men därför borde inte ögonen se ut så här. Funderar om jag har fått ögoninflamation eller nåt sånt kul..

Ska iaf ge oss iväg ner på stan och träffa Madde och William och kika lite, sen ska vi gå på bio alla 4, vi ska se Bolt :) Ska bli kul att hitta på något :-)

Mitt lov har inte riktigt blivit som jag hade tänk.. Förra helgen jobbade jag lite, vilket gjorde min förkylning mycket värre, sen kom lina på söndagen och var lite halv hängig, sen vaknar jag på måndag morgon av att hon spyr, så hon var sjuk ett par dagar så kunde inte ens gå utanför dörren de första dagarna på lovet. Sen när hon väl blev frisk blev jag ännu sjukare igen men har varit en sväng på stan och igår var vi till hennes farmor iaf. vi hade massa med saker planerat på lovet med det var ingenting som blev av.. Jag hade tänkt plugga en massa oxå men det har jag inte heller hunnit med. Haha..

Skriver i kväll igen, nu ska jag och Lina fixa iordning oss lite :-)

Puss och Kram

27 Februari

Att komma på en rubrik är inte det jag är bäst på precis, får bli datum ett tag till :-P
Min dator var knäpp igår så kunde inte skriva något inlägg, men det var en lugn dag, jag och Lina satt bara hemma och myste för jag var inge pigg..

Hela dagen idag har varit grymt seg, jag kom nog i säng vid halv 4 i natt och kom då på att jag skulle upp vid 9 för jag skulle till vårdcentralen klockan 10.30 och skulle med Lina till hennes farmor först. Blev att gå upp och se glad ut, hade dessutom ont i ett öga, var helt röd så såg ut som en gammal knarkare :-P
Jag fick världens bästa barnmorska som tog blodtrycket som var högt igen, 130/95, alldeles för högt när man bara är 19 år.. ska tillbaka dit igen om 2 månader och se om det sjunkit, tror inte de då jag har haft högt blodtryck i över ett år nu.. Sen skulle hon skriva ut Cerazette som jag ska prova, hoppas de fungerar är så trött på att testa massa olika sorter.. Har väl blivit 4 sorter på tre år.. Hon var egentligen pensioner men jobbade lite extra ibland, hon satt och skämtade en massa bla om att det är fel att killarna aldrig går och testar sig för något fast det är mycket lättare för de än för oss tjejer osv, henne går jag gärna till igen :D

Sen hämtade jag Lina och vi gick för att köpa lite till fredagsmyset :) när vi kom hem satte jag på en film till Lina så jag fick plugga lite psykologi som jag ska ha prov i igen på tisdag, hatar den kursen, ångrar att jag valde den. Lite av det som vi tar upp får mig verkligen att tänka efter hur mycket det stämmer men resten känns som strunt bara..

Jag var lat så vi värmde köttfärssås från igår och kokade cous-cous (på Linas begäran) och sen somnade jag i soffan och Lina väckte mig nyss för de ringde på min mobil sa hon men det var bara ett sms :) Har hällt i mig två koppar kaffe och en hög godis så nu ska jag väl ta fingrarna ur arslet och laga lite mat, kyckling, bulgur och currysås som Lina har önskat.

Hon har sett på spöket laban att morötter och mjölk är nyttigt så det vill hon ha hela tiden, sen måste hon ha hört att jag sagt att bulgur är nyttigt för det vill hon alltid äta :) Hon måste vara i den absolut mysigaste åldern nu, bara massa underbart söta komentarer hela tiden. Det kanske är för att jag säger så mycket till henne hur stolt jag är över henne och sånt, igår sa hon att jag var den vackraste mamman i hela världen :) man kan inte bli annat än glad över att höra sånt. Att skaffa barn är det bästa jag gjort, det går inte att beskriva hur det känns att ha ett barn, den kärlek man känner går inte att sätta ord på, den är helt enkelt underbar :)

Puss Och Kram

25 Februari

Ska väl försöka mig på ett inlägg, skrev ett nyss men det försvann så får väl börja om igen :P

Måste säga att det är underbart skönt att ha lov, även fast Lina väcker mig klockan 8 på morronen varje dag så jag inte får sovmorgon.

Idag var vi ner på stan och kikade lite, gick dit och hem (med Lina i vagnen) så har fått lite motion, lätt att bli lat när man har lov.. Köpte ett par nya allvädersstövlar till Lina och inget till mig själv som vanligt.. Sen gick vi hem och gjorde egna semlor med hallongrädde, var alldeles för gott så tryckte i mig två stycken :P

Lina är världens gulligaste, hon kom fram till mig och frågade om jag vill veta en hemlighet och så sa hon att hon älskar mig :) Underbarare och snällare barn än hon finns inte :)

Puss och Kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0