Sista Mars

Kom på att jag glömde skriva klart inlägget igår innan jag publicerade det och då orkade jag inte skriva klart det..

Efter skolan igår så åkte jag ner på stan och gick med Madde och bus William en sväng. köpte ett påskägg och trosor bara, har inte så mycket pengar den här månaden för jag måste betala tågbiljetterna till skövde om vi ska åka dit nästa torsdag.. Jag och madde ska iaf ut på lördag på harrys, det är tjejkväll där och är egentligen 20 år som åldersgräns men madde mejlade och frågade om jag fick komma in iaf, och det fick jag :-D så ska bli riktigt kul, är singstar tävling där men om jag inte är riktigt full så kommer iaf inte jag sjunga något :-P

Idag var det en riktigt slapp skoldag, hade psykologi hela fm som vanligt men dt var roligt för vi skulle göra en planch om stress, då gjorde min grupp ett stressmonster :-P Där i skrev vi massa saker som man blir stressad av, sen redovisade vi det inför resten av klassen, men jag behövde inte säga något :-) det var kul faktiskt, det är ännu skönare för det var sista lektionen med psykologi, men jag har ett arbete kvar att skriva som ska in senast på måndag så får väl försöka ta mig tid i veckan och skriva det.. Efter psykologin fick jag veta att vi inte hade någon religion så då tog jag bussen till stan och så gick jag hem därifrån :-) Men klockan 4 börjar jag jobba så ska försöka göra klart PA-rapporten, är nästan klar, och äta lite innan jag åker till jobbet :-)

Fick helt oväntat besök igår kväll, helt plötligt ringde det på dörren och jag blev livrädd för jag hade spelat ganska hög musik men var bara en kompis som kom hit för att hämta en bok som tur var :-P

Puss Och Kram

Helgen..

Har verkligen inte haft tid att skriva någon blogg i helgen, har haft fullt upp..
I fredags åkte jag och Lina först till Madde och William, vi fick presenter i efterskott och Lina och William lekte. Sen åt vi på donken och handlade mat på maxi, den här gången köpte jag iaf rätt saker :-P När jag och Lina skulle hem hade jag tänkt att vi skulle ta bussen men det ville inte Lina så då gick jag hem med henne i vagnen, var lite lagom jobbigt, massa backar överallt, tog runt 40 minuter.. Sen när vi kom hem hoppade jag in i duschen och sen åkte vi hem till micke (mitt ex) och åt middag, busade med hundarna och åt godis framför tvn :-) Känns riktigt bra att kunna vara kompis med mina ex, tycker det känns jätte bra :-)

Natten mellan fredag och lördag sov Lina knappt något, hon vaknade vid 5 på morronen och ville inte somna om och vägra göra något annat än att ligga och gnälla i sängen, så jag fick inte mycket sovit, vid halv 7 ringde klockan så då gick vi upp båda två och åt frukost, sen vaknade mamma och jag åkte till hbo och gjorde högskoleprovet.. Det var riktigt jobbigt att sitta och göra prov hela dagen, var på skolan från 8 -16 och provtiden totalt var 4 tim och 10 minuter. Det är inte något som man direkt är van vid att göra. När jag gjorde sista provet var jag helt slut i huvudet och orkade knappt räkna något alls, men ändå var det den delen som gick bäst (a) Jag fick iaf 76/122 rätt, 62%, och de är tydligen ganska bra, pratade med en jobbar kompis som oxå gjorde det, fast för fjärde gången och hon hade fått 68 och sa att jag nog kommer få runt 1,2-1,3 med mina rätt :-O Jag hade typ räknat med att få 0,3 eller något sånt :-P

När jag var på väg hem mötte jag mamma och Lina på stan och gick med henne till hennes pappa. Sen gick vi hem och åt och fixade oss, sen drog vi på förfest hos en jobbar kompis till oss båda. Sen drog alla ner på stan och in på en krog där inte jag kom in fast jag v ar med mamma så vi gick till Mariannes istället. Drack lite öl innan vi gav oss upp på dansgolvet. Hade riktigt roligt faktiskt, men mamma blev lite för full ;-) Hon satt och dansade på en stol så den gick sönder och hon ramlade ner på golvet :-P HAHA vad riktigt roligt faktiskt, men ganska pinsamt när jag tänker tillbaka på det.. Sen kom en kille som jag hade flörtat med typ över 1 timma ner och skulle dansa med oss men då blev mamma sur och knuffade iväg honom. Han såg jätte lessen ut och bad om ursäkt och därifrån :-( Tyckte så synd om honom.. Har lite dåligt samvete för det faktiskt, fast det var mamma som knuffade iväg honom.. Sen vid halv 2 insåg jag att mamma var tvungen att åka hem så vi hämtade våra jackor och sen satte jag mamma på bussen hem och jag åkte hem till en kompis istället för vi skulle på efterfest men vi insåg att ingen av oss orkade det så åkte hem och sov istället :-)

Hade rolig huvudvärk igår kan jag lova.. Jag och mamma delade på 2½ vin flaska innan krogen å några öl där.. Men jag var duktig ändå tycker jag, gjorde klart ett skolarbete och var ute och gick en timma :-)

Idag har varit en riktigt slapp dag i skolan, först religion där vi kollade på film halva lektionen, sen skulle vi ha mutligt nationellt prov i svenska och de gick riktigt bra om jag får säga det själv :-P sen hade vi håltimme i typ 2 timmar innan data kunskapen började så passade på att skriva lite PA-rapport och flumma med jerker och robin, sen var det datakunskap en timma, som jag blir klar me nästa vecka :-P
Robin och Jerker är så jävla dryga ibland, Jerker gjorde tom ett bildspel på impress (typ som photoshop) om min rumpa.. men att de är så jävla roliga för det mesta så det överväger det dryga faktiskt :-P

Nu ska jag göra vegetariska biffar och bulgur :-P
Puss Och Kram

26 Mars 2009

Lina är fortfarande inte speciellt pigg, hon orkar vara uppe ett par timmar och hålla på, sen är hon helt död och ligger vid tv.n några timmar innan hon orkar fortsätta. Hon äter fortfarande dåligt men inte så lite att jag är orolig, hon äter iaf ordentlig frukost :-)
I morses när vi hade ätit frukost kände jag hur less jag var på att bara sitta och glo på tv så jag fick för mig att storstäda köket, blev nog lite inspererad om rent hus på 4.an igår, det är så grymt äkligt hos alla där :-O Men iaf så tog det nog två timmar, men fint blev det. Sen städade jag även mitt och Linas rum men det stökade hon till direkt igen :-P Och idag har jag varit på mycket bättre humör för att jag har haft något att göra, har tom fått lite plugg gjort, så nu har jag snart bara kvar att renskriva min rapport. Känns så himla bra för jag har haft sån ångest för den länge nu :-)

När mamma kom hem från jobbet idag så fick hon vara hemma lite med Lina så jag fick komma ut en sväng eftersom Lina inte kan gå ut något. Då passade jag på att gå till Hemköp och handla lite, när jag kom ut ur affären kom jag på att jag köpte hårspray istället för mousse som jag skulle köpa, och när jag kom hem såg jag att jag hade köpt hushållspapper istället för toalettpapper, så jag hade nog glömt huvudet hemma eller något sånt ;-)

Eftersom jag var hemma både tisdag och onsdag har jag säkert missat en jävla massa psykologi och jag har bara en lektion kvar i det så måste nog mejla min lärare i morron och fråga om det är något jag ska göra, säkert en massa mer svåra uppgifter..

Igår mumsade jag och mamma i våfflor för Lina somnade redan klockan 6 så vi sparade några till henne som hon åt idag, eller hon fick bara i sig en men det är bättre än inget :-)

Lina ligger och sover nu men hon drömmer en massa och vaknade helt genomsvettig nyss :-(
Jag blir hemma med henne imorron oxå, hon är inte alls så pigg så hon kan gå till dagis än..

Puss Och Kram

Sjuklingar..

Just nu är både jag och Lina sjuka, hon vaknade i natt och mådde inge bra så tog febern på henne och hon har 39 graders feber så just nu ligger hon nerbäddad i soffan och kollar på barnkanalen. Jag mådde dåligt redan igår kväll, somnade vid halv 7 och sov en timma innan lina väckte mig för att hon ville gå och lägga sig. När jag hade lagt henne kollade jag på slutet av familjen annorlunda (Älskar det programmet :-P) och sen gick jag oxå och la mig, sov till 8 tills Lina ville gå upp sen efter vi ätit frukost la vi oss vid tv,n och jag somnade direkt så har sovit 14 timmar nu :-) Det var riktigt skönt, har sovit så lite i helgen så behövde verkligen det. Jag är helt likblek i ansiktet idag så blir väl hemma imorron också fast jag inte vill eller kan, missar så mycket psykologi. Aja vi får se hur jag mår ikväll..

Har inte haft någon tid alls att blogga det sista..
I fredags i skolan fick jag och Jerker för oss att baka bullar på 3 liter mjölk (ett vanligt recept är på ½ liter) så vi bakade 250 bullar och det tog sin lilla tid så vi slutade först klockan 4 :-P när jag kom hem från skolan bestämde jag mig för att följa med de andra tjejerna ut, så var bara att fixa iordning sig och åka till elin. Där var det kul, Niklas när han ramlade var helt klart bäst xD fick ett helt glas öl över ansiktet xD Sen drog vi ner på etage, drack lite öl och dansade och så, sen såg jag ingen av mina kompisar på hela kvällen men jag roade mig på egen hand :-P På bussen hem blev det lite bråk och det kom en polis och förhörde de killarna som bråkat, så var inte hemma förrän klockan 3 och sen fick vi för oss att kolla på film så somnade först vid 5. Så i lördags var jag lagom pigg :-P

I lördags fyllde min underbara mamma 40 år <3 så min lillasyster (som är 15 år) hade bakat tårta och hon och pappa hade köpt massa fika och så. Lite senare kom mammas kompis marie och hennes son och grattade och fikade lite. Mamma har redan firat med våra släktingar så var bara familjen i lördags :-) på kvällen ville min syster absolut kolla på film så då gjorde vi det tills typ 11 och sen gick jag och la mig för jag skulle upp 6 på söndagen för jag skulle jobba..

På söndagen var jag så trött när klockan ringde att jag inte förstod var det var men jag kom upp så jag hann med bussen iaf.. Sprang runt halva stan enda tills klockan 4 och då gick jag och hämtade Lina hos hennes pappa och så gick vi och handlade innan vi gick hem, så var väl hemma halv 6 eller så. Då var båda så trötta så blev lite lätt middag och sen sängen för lina och jag satt en snabbis på msn..

Imorron är det våffeldagen, det är ju så gott, men det är allt annat än nyttigt så det blir inte ofta vi lagar iordning det. Jag funderade på varför vi firar våffeldagen egentligen så läste på wikipedia att vi firar "jungfru Marie bebådelsedag 9 månader innan jul för att jesus "blev till". Jungfru Marie bebådelsedag handlar om hur ängeln Gabriel bebådade (förutsade) Jesu födelse. Förr kallades denna dag, som var en helgdag, för vårfrudagen efter titeln vår fru för jungfru Maria. Vårfrudagen har i folkmun omformats till våffeldagen, vilket gett upphov till seden att äta våfflor denna helgdag."

Som alla andra högtider är den alltså kristen i botten även om vi har ändrat det lite. Men jag kommer iaf göra våfflor i morron <3

Nu ska jag laga mat, Lina har önskat blodpudding och rivna morötter så ska väl göra det :-)
Puss Och Kram

19 Mars

Jag är verkligen helt slut just nu, först var det skolan, vi var i köket idag och det gick käpp rätt åt helvete när jag skulle baka biskvier för vi har varm luftsugnar i skolan å biskvibottnarna väger igen så de blåtste iväg i ugnen och blev till en smet så jag fick börja om från början och hade bara en timma på mig, Men de blev iaf klara två minuter innan de skulle serveras :-P Och goda blev de. Direkt efter skolan åkte jag ner till jobbet för jag skulle gå intro i björken och det var den värsta kvällen jag varit med om sen jag började i Maj :-P Vi slutar egentligen 9 men brukar vara på kontoret runt 20 i så vi hinner fylla i papper och så, men eftersom det var massa krångel kom vi dit kvar över 9 istället.. Jag och hon jag gick intro med kunde inte göra annat än att skratta åt det efteråt, hon hade aldrig heller haft en sån jobbig kväll förut fast hon jobbat där över ett år :-P Jag kom inte hem förrän halv 10 och då kom jag på att jag inte ätit på 9 timmar så tog ett par smörgås och pratade med mamma :-)
Nu sitter jag här och virusscannar datorn för jag fick något j*vla msn-virus häromdagen så jag törs inte logga in där :-P Går bara in på sidor jag vet är säkra, typ här och bdb :-)

Robin och Jerker var lika dryga som vanligt i skolan :-P Kallar mig massa saker för att retas så jag blir sur, sen hade jerker sönder mitt ägg när jag skulle baka så RÅKADE bara kasta ägget på hans kockrock så den blev alldeles kladdig av ägg xD Mitt namn enligt robin är snyggrumpa, han säger det hela tiden å jag kan knappt stå med ryggen mot utan att han ska slå, säga något eller så. Det värsta av allt är att mina rumpa är den delen på mig som jag hatar mest :-P

Vissa människor kan jag verkligen inte förstå mig på.. Som bussen igår var sen för att något haft sönder något så inte nödöppningen till dörren fungerade så chaffören hade fått åka och byta buss. Vad får man ut egentligen av att göra så? Vad är det som är så roligt med att förstöra för andra? Jag har aldrig förstått vad som är så himla kul med det. Det är bara såå onödigt, tänka om det var deras saker som gick sönder nästa gång? Då skulle iaf jag inte kunna hålla mig från skratt :-)

Jag gjorde ett test häromdagen vilken slags mamma jag var, enligt det var jag den avslappnade harmoniska mamman :-P Så här stod det:
Avslappnade harmoniska mamman

Det är helt naturligt för dig att vara mamma. Du mår bra i din mammaroll och litar mer på din egen intuition istället för alla andras goda råd.
Goda råd: Keep up the good work ...


http://www.euroads.se/sites/se/surveys/8/survey.php?medieid=478&advertid=12366&earc

Det stämmer väldigt bra faktiskt :-)
Sen för ett par veckor sen var jag med i en undersökning på internet om min munhälsa eller något sånt och idag fick jag hem en tandborste som tack :-D En ny sort som jag iaf inte har sett på någon affär än :-)

Nu är det dags för sängen..
Puss Och Kram


Jävla skit dag..

Idag har nästan allting bara gått fel, är på grymt dåligt humör och det ska bli jävligt skönt att sova snart måste jag säga..

Började redan i morse, jag försov mig och hann inte fixa håret eller sminka mig eller något, men kom iaf i tid till skolan. sen har det bara flytit på och sen nyss fick jag något jävla virus på datorn som blev skickat till alla på msn, Det var INTE jag som skickade de utan det blev automatiskt. och när jag skulle virusscanna datorn slutade norton att fungera så fick ladda ner avast istället och allt bara krånglade så jag blev bitter och la mig vid tvn tills jag lugnat ner mig lite iaf. Tog en snus och tänkte bara skriva av mig hur bitter jag är just nu :-P

Dessutom ska mamma flytta ner till södertälje antagligen i mitten av juni, hon ska på intervju på måndag och får hon det jobbet så säger hon upp lägenheten och flyttar dit så jag och Lina måste flytta till en egen lägenhet före sista juli. Jag vill ju flytta till eget men det som är jobbigast är att mamma ska flytta, jag har vetat länge att hon kan flytta när som helst men inte viljat tänka på det men nu har jag inte längre något val. Alla jobbiga känslor kommer tillbaka. Och jag kommer bli kvar "själv" med lina, jag har ju såklart mina underbara kompisar kvar <3, men inte en enda släkting.

Orkar inte skriva, nu ska jag sitter och vara bitter en stund och sen sova..
Pyttsan (Mitt nya favoritord) :-P

Dåligt samvete..

Har grymt dåligt samvete när jag inte har tid att skriva här :-P
I lördags på middagen gick allt jätte bra, maten blev mer än skit god :-D är verkligen jätte nöjd, allt flöt på bra och smakade bra. Alla vinerna passade prima till maten oxå :-) Det var ett helvete att få all mat klar i tid, jag är verkligen inte van vid att göra mer än en rätt men prick kl 5 var maten klart så det gick tillslut även om jag fick stressa för att hinna. Lina var verkligen jätte duktig, hon satt inne på rummet och lekte själv enda tills maten var klar när hon hade kommit hem från teatern :-) Hon var och kollade på "Lilla grisen flyger" och tyckte den var jätte bra, hon älskar att gå på teater och bio och så, det är så roligt att gå med henne också för att hon är så himla snäll och sitter still och kollar tyst hela tiden :-)

I alla fall så på kvällen efter att vi hade ätit klart nattade jag Lina och klockan halv 10 somnade jag. Sov enda till 9 på morgonen, behövde verkligen sova ut då, jag sover så himla lite på veckorna jämt. Jag får skylla mig själv iofs för att jag sitter här hela kvällarna, men när jag väl har satt mig här så är det jätte svårt att komma härifrån..

Igår hände ingenting alls faktiskt, Lina åkte till sin pappa och jag pluggade resten av kvällen, är så matt på psykologin, längtar verkligen tills den kursen är slut, sista lektionen vecka 14 så är inte länge kvar nu :-D :-D

Idag var det skola som vanligt, prov i religion som gick bra hoppas jag :-P Sen ner på stan och på ett möte på jobbet för alla vikarier, var bra att de hade ett möte då man fick svar på alla frågor. Vi har fått en vikarieförmedling som man får sms av när detär någon som är sjuk eller vill vara ledig. Det har krånglat och så men nu vet vi hur allt går till iaf :-) Sen så tyckte chefen att jag skulle gå intro i den andra gruppen där jag jobbat utan att gå intro men det fick jag inte längre så nu har jag fullspäckat schema, ska jobba hela påsklovet typ, Tisdag-Fredag 7.30-16.00 :-) Fina pengar iaf :-) jobba torsdag kväll nu i veckan oxå..

Orkar inte skriva nåe mer idag :-P
Pyttsan ^.^

snabbt inlägg bara

Middagen igår gick super bra, jag är verkligen jätte nöjd :-D
Mådde inge bra alls igår så gick och la mig halv 10 och sov enda till kl 9, var underbart att få sova ut :-)

Tänkte bara skriva och säga att jag lever men har inte haft nåe tid att blogga men ska skriva ett riktigt imorron. Efter skolan ska jag ner på jobbet på ett möte för alla vikarier :-)

Puss Och Kram

Fredag den 13.de

Jag har inte tänk på att det är fredag den 13.de :-P Jag har iaf lyckats hålla mig undan från att drabbas av något, om inte en dryg jerker och robin räknas ;-)

jag har iaf börjat med maten nu, eller lagt fram kött och så på tining och gjort vaniljsås :-) Innan det satt vi hela familjen (6 st) och trängdes i soffan, kollade på let´s dance och åt godis :-P Lina höll sig uppe till halv 10 för hon skulle absolut kolla klart på det, men sen somnade hon på tre sek..

Glömde skriva att jag håller på att träna lina att bli torr på natten, det var hon själv som sa att hon är så stor att hon vill sova med trosor, så jag väcker hennes vid 23-24 och så får hon kissa och i morse vaknade hon med en torr bjöja :-D Får hoppas att det fortsätter såhär så är hon torr om ett par månader eller så skulle jag tro :-)

Vill du få fler läsare på till din blogg? gå in här isf http://www.viraltrafik.se/?Bythenumbers

Puss Och Kram

Fröken Fräken

Är grymt trött just nu, eller har varit det hela dagen.. Sov väl sodär 5 timmar i natt.. Jag var skit flum i skolan idag, har skrattat åt allt, sånt som annars inte hade varit kul :-P Robin och Jerker var lika dryga och roliga som vanligt, utom när robin spottade en hel mun vatten i mitt ansikte så mitt smink rann i hela ansiktet ^.^ sen kastade jag nästan en hel liten hink med vatten på honom, då mådde jag bra igen :-P
Såg en kille idag, och igår då, som jag höll på att träffa förut, kände hur mycket jag tycker om honom och att jag verkligen saknar honom. Jag vet att det inte fungerar att vi skulle vara tsm och så, för det finns lixom ingen tid. Men sånt är väl livet. Och mister man en står 1000 åter, försöker iaf tänka så :-)

Iaf, efter skolan så skulle vi ner på stan och robban skulle med men han hade inga busspengar så åkte hem till honom och tog bussen alla tre ner på stan, sen handlade vi lite och han åkte hem. Vi kom inte hem förrän halv 6 och då var jag verkligen helt slut och vrålhungrig. Lina gick in på rummet och lekte direkt medan jag åt. och nu sitter jag här :-)
Min pappa, storebror och lillasyster kommer hit om ca en timma (De bor i södertälje å vi träffas inte så ofta, iaf inte min bror) De blir kvar över helgen :-) Jag vet att det kommer bli en massa bråk, det blir det alltid när hela familjen är samlad. Sen vet de inte om att jag har börjat snusa igen så jag kommer knappt kunna ta någon snus och då är mitt humör inte att leka med ;-)

Jag har kallat Lina för fröken fräken i kanske ett år nu, och sen råkade hon höra den låten så nu får jag knappt lyssna på någon annan musik, så fort den är slut vill hon höra den igen :-P Den börjar bli ganska uttjatad nu faktiskt, men vad gör man inte för de små liven :-)
Älskar dig min prinsessa <3

Puss Och Kram

12 Mars..

Kom på en sak jag glömde skriva igår. På morgonen igår så var jag på lite dåligt humör, var stressad för vi var lite sena och jag ville inte missa bussen. Då kollade lina surt på mig och sa "Har du inte tagit någon snus mamma? Ta en snus så blir du glad". Haha. undra vart hon har fått det ifrån. Tyckte det är så roligt med alla kommentarer som hon säger hela tiden :-)

Idag har väl varit en ganska vanlig dag. Robin och Jerker var lika dryga som vanligt i köket. Har nog hört robin historia om hur det gick till när han klämde fingrarna igår typ 10 ggr nu :-P Verkligen jätte kul att höra samma sak hela tiden ;-) Sen gick jag lite tidigare för att jag skulle åka till blge och fylla i tatueringarna, men precis när jag kom upp till busshållsplatsen så ringde hon och sa att hennes son var sjuk så jag fick en ny tid nästa vecka och åkte till dagis och hämtade lina istället :-)
När vi kom hem hade hon jätte ont i magen, stackarn :-( Vi la oss och kollade på en barbie film :-P Den var lite sorglig så jag grät en skvätt, är jätte känslig sen jag fick Lina, grät tom när vi såg bolt på bio, haha.. Sen när den var slut så passade jag på att städa upp i vårat rum, det har behövts göras i typ 1½ vecka men jag har inte haft varken tid eller ork men nu är det gjort iaf, ska dammsuga i morron :-)

Imorron ska det sista till middagen på lördag inhandlas, blommor och servetter och lite mat som jag glömde köpa :-) Måste även göra vaniljsåsen för den blir godast om den får stå över natten :-)

Nu ska jag gå och lägga mig, eller jag vet att jag inte kommer i säng än på en timme, brukar alltid bli så..

Puss Och Kram

:-)

Idag har varit roligaste skoldagen på länge.. HAHA, först vara i köket med Robin och jerker, vilket alltid är kul. Sen åkte vi ner på stan och jerker bjöd oss på kinabuffé. När vi skulle gå gick robin på toaletten och jag och Jerker kom lite efter för vi tog på oss våra jackor och så. Sen skulle Jerker driva med Robin och knackade på dörren och sa massa saker, typ "skiter du" och "vilken konsistens har det" och massa sånt, sen öppnas dörren till toaletten bredvid, och då hade robin varit på den andra så vi sprang in på toaletten alla 3 och höll på att dö av skratt :-P Vi stannade där inne en stund, sen sprang vi så fort vi kunde därifrån :-P
Sen åkte jag tillbaka till skolan och hade psykologi, men jag har sovit lite för lite det senaste nätterna så råkade somna lite när vi kollade på film. Några av tjejerna såg det och tyckte det var skit kul, men jag slapp iaf se filmen, den handlade om schitzofrena människor och var jätte tråkig :-P Lektionen kändes inte så lång så det gick bra att ha psykologi idag.. Efter den åkte jag hem och då kom robban med Lina, hon och Filippa hade haft jätte roligt och lekt hela dagen :-) De hade åkt bob bakom en scooter och det var tydligen jätte roligt, det har hon pratat om hela dagen och berättat för alla vi träffat :-) Sen har vi hjälp mamma lite i tvättstugan. Lina somnade på en gång hon la sig och sen diskade jag och pluggade psykologi och religion, skit kul ;-)

Har märkt på mig själv vilken skillnad det är när man gör någonting roligt ibland, inte tänka på skolan eller att man är mamma varje sekund utan bara släppa allt. som när jag och madde var ut å så i helgen. Jag är mycket gladare, piggare och positiv :-) Det är viktigt att göra något för ens egen skull ibland för att orka med vardagen, tror jag :-)

Nu blir det sängen för mig, ska upp kl 6 imorron som vanligt, ska till blge och fylla i mina tatueringar efter skolan imorron oxå :-D

Puss Och Kram

Risifrutti <3

Eftersom jag är laktosintolerant har jag inte ätit risifrutti på ett par år nu, men idag när vi var och handlade ville lina ha en så köpte en låglaktos, fy fan vad gott det var :-D synd att det är så jävla mycket socker i, annars hade jag fan levt på såna <3 Inte helt fel att det mesta finns som låglaktos nu.. :-)

Idag var Lina på dagis för första gången på ca 3 veckor, jag har haft lov så då var hon hemma med mig, sen när hon varit hos sin pappa har hon varit med farmor eller farfar. Hon blev lite blyg så tog en stund att lämna henne men sen gick det bra, tur att fröknarna är så himla bra där :-) Jag hade bara en lektion så slutade 11.20 så Lina hade inte en så lång dag idag hon heller.. Och imorron ska hon vara ledig för då ska hon vara med Robban och leka med hans brorsdotter hela dagen :-) Det var hon som frågade om hon inte kunde få det, det är bra för henne om robban inte bara försvinner ur hennes liv, hon älskar verkligen honom, de fungerar jätte bra. Hon är nog den som tycker det är tråkigaste att jag och Robban inte ska flytta ihop, men hon säger att jag duger oxå :-P

Idag på bussen hem från dagis började Lina prata om bebisar för hennes dagiskompis hade fått en lillasyster. Då sa hon att när hon blev lika stor som mig så skulle hon skaffa tvillingar, en pojke och en flicka, sen ville hon inte ha något mer barn. och sen såg hon en snygg kille å glodde jätte mycket, sen sa hon "Mamma, han vill jag bli kär i när jag blir stor, sen ska vi gifta oss" :-P
Man kan ju hoppas iaf att hon är lite äldre än mig när hon skaffar barn sen, ångrar mig aldrig, är så glad att jag fick henne när jag gjorde. Men ser gärna att hon gått klart skolan och har varit tsm med killen lite längre än 3 månader innan hon blir gravid :-P

Myste lite vid datorn och lekte mamma, pappa, barn (jag hade fått tvillingar i lekten :-P) innan vi gick ut och lekte i snön igen, kul att vara ute i snön och leka:P

glömde bort vad det var jag skulle skriva om, får väl göra det imorron istället..

men menyn till lördag är iaf:

Förrätt: Kycklingsoppa med kokosmjölk och lime
Varmrätt: Entrecote med örtsky och bakpotatis
Dessert: Rabarber och jordgubbspaj med hemmagjord vaniljsås

Puss Och Kram


Studiedag..

Har varit jätte skönt att vara ledig idag :-) på fm kom micke (mitt ex som de tog slut med för ett år sen) hit med  sin hund och sina nya hundvalp och hälsade på lite :-) Vi fikade och satt och pratade en massa, så skönt att kunna vara kompis med sina ex. För om man har varit tsm ett tag har man ju hunnit gå igenom ganska mycket tillsammans och han har ju varit med sen lina bara var 1½ år så hon tycker det är jätte roligt för hon växt upp med honom. Kul att prata med någon som verkligen känner mig och sett alla mina sidor, de bästa och de värsta :-)

Efter lunch var vi trötta och sega, vilade lite och lyssnade på musik och dansade lite, haha. Vid 5 tiden gick vi ut på gården och lekte, det var länge sen jag hade så kul. En kille som är ungefär lika gammal som lina var ute oxå så lekte med de två. åkte sjärtlapp och kastade snöbollar å sånt. Två timmar gick vääldigt fort, sen in och äta mat och natta Lina, så nu sover min prinsessa jätte gott :-)

Det är så skönt när hon kommer hem igen när hon varit hos sin pappa, saknar verkligen henne när hon är där, känner mig hel när hon kommer hem igen <3 Det är verkligen sjukt hur mycket man kan älska en liten människa, jag vill lära henne allt, visa henne allt  och göra henne till en bra människa. Man får igen så mycket av allt man ger. Lina räddade mig från helvetet jag levde i innan jag blev gravid, Det finns inte ord till hur stolt jag är över att hon är min dotter <3

blev lite osamanhängande (eller väldigt mycket) men orkar inte skriva om det, går så segt att skriva blogg när man skriver med 4-5 personer på msn samtidigt ^.^

Imorron blir det skola som vanligt igen, men slutar redan 11.20 :-) ska väl åka och handla lite då. Har som projektarbete att jag ska laga en 3-rätters middag till min familj för mamma fyller 40 nästa vecka, men då jobbar hon så ska göra den på lördag istället, kan skriva menyn imorron här, orkar inte det nu :-)

Puss Och Kram

Helgen..

Jag är allt annat är pigg idag. Var lagom roligt att jobba igår, var helt slut och orkade inte ens gå upp i trapporna till alla pensionerer :-P men allt gick bra, kom ihåg allt och så, så var ingen fara :-D Efter jobbet köpte jag lite godis (köpte chips, ostbågar och läsk innan) Sen promenarade jag upp till madde, var det värsta jag gjort i mitt liv nästan, var riktigt jobbigt att gå upp till henne, vilket jag inte tycker är nåe jobbigt annars :-P När jag kom dit kollade vi på sherdil och  fucking åmål. Jag älskar att kolla på gamla filmer och jämföra med vad man tyckte då, vi la märket till massor av saker som man inte tänkte på när man var yngre :-P Sherdil är massa detaljer som är konstiga om man tänker efter och kollar noga. haha

Sen vid ett när fucking åmål typ var slut var jag helt slut och somnade typ sittandes i soffan men kollade klart på filmen, sen la vi oss i sängen och låg och pratade över en timme, sen somnade vi båda helt plötsligt tror jag, jag gjorde iaf.. När vi vaknade satte vi oss och kollade på tv1000 på prinsen och jag, och åt chips och sånt som var kvar sen igår. otroligt nyttig frukost :-P Halva filmen hade gått när vi började kolla och jag tyckte den var så bra så när vi gått till maxi (stannade på donken och åt innan :-P) så hittade jag både ettan och tvåan så köpte de, tänkte kollat på de ikväll men det orkar jag nog inte..

Iaf sen kom william när vi var på maxi så vi handlade klart och gick hem till madde igen och spelade Wii, har aldrig gjort det förut men det var riktigt roligt. Men jag måste ju säga att man känner sig bra töntig när man står och svänger med händerna när man spelar bowling och så. Men det var riktigt bra träning, jag och madde blev helt slut, verkligen noll kondis någon av oss ^.^

Gick ner till Linas pappa och hämtade henne och åkte hem hit, lagade lite mat och så. Nu ligger Lina och sover, det har hon gjort ett par timmar.

Om jag ska sammanfatta helgen med ett ord blir det underbar, har varit så kul att umgås med Madde. Hon är inte en sån kompis som man tröttnar på att umgås med, snarare tvärt om, ju mer man umgås med henne ju roligare har man :-) Skulle jag däremot säga med ett ord hur jag mår nu så är det sliten. HAHA. men man lever bara en gång så då kan man lika väl ha roligt, sova kan man göra när man är död :-P

Imorron är jag ledig så då ska nog jag och lina åka till lugnet och bada en sväng och sen bara sitta hemma och mysa lite :-)

Puss Och Kram

Utgång igår..

Satan vad fulla jag och madde blev igår, haha. jag slutade jobbet 9 och var hos madde ca halv 10 hoppade in i duschen sen började vi dricka, satt och pratade och jag höll på att fixa mig.. sen kvart över 10 gick vi ner på stan, då hade jag bara lite vin kvar så hällde upp det i en pet flaska som jag och madde drack på vägen ner. madde skulle skriva i min gäst biljett men hon hade skrivit lite fel men jag fick komma in iaf :-P Vi gick till baren och köpte var sin öl och satte oss vid maddes kompis, en kompis till henne och deras pojkvänner.. efter det har jag ganska mycket minnesluckor.. minns lite iaf, vi var inne på toaletten och knäppt massa sjuka kort (madde har de på sin bdb för er som får se de). Sen vart madde alldeles för full så hon gick hem (vi hoppar över detaljerna där tror jag ^.^) jag stannade kvar och var med maddes kompis kompis (minns inte namnet) och hennes pojkvän..  jag drack en till öl och lite cider av henne :-P sen dansade vi ett tag, var massor med folk på dansgolvet, då kollade jag in en kille som var snygg och dansade med honom, sen vet jag bara det han berättade, vi gick därifrån vid 2 hem till honom, han bor i stan. Direkt när vi kom dit la jag mig i soffan och somnade. Vaknade i morses kl halv 12 och fick lite panik för jag hade inte en aning om vart jag var :-P han var iaf jätte snygg (tom när jag var nykter ;-) och skit trevlig :-P

Haha, kul hade jag iaf. Går gärna dit igen med madde :-) Fast då kanske vi båda ska ta det lite lugnare med drickat ^.^

Nu ska jag laga mat och åka och jobba sen. efter jobbet ska jag hem till madde å kika på film och så :-)

Puss Och Kram

Torsdag

Blir ett snabbt inlägg bara innan jag ska sova..

Imorron kommer jag inte hinna skriva något här, direkt efter skolan åker jag till jobbet och sen till madde och fixa mig och sen till kåren. blir en lång men rolig dag :-) Iaf att gå ut med madde igen, hon är alltid rolig att gå ut med :-D

Idag har varit en helt sjuk dag.. Jerker var i skolan idag och han och Robin var skit dryga, höll på att retas och driva med mig heeela dagen, var skit kul men blir lite mycket efter ett tag :-P Efter skolan åkte vi tre ner på stan och tog en fika och umgicks lite, sen pratade vi om barnnamn och jerker tyckte att Dagobert var ett fint namn så nu heter han det :-P Iaf på min mobil. Haha. Jag hade världens ångest innan vi började i klassen för att jag var ensam tjej och har aldrig haft några riktiga killkompisar, men det är så jävla kul att umgås med killar, iaf de två.. :-) kommer sakna de som fan efter studenten, några tjejer oxå såklart :-)

Jag tog ett bad i nästan två timmar, kände att det var dax att raka mina ben, fick en liten (ganska stor) chock när jag såg hur håriga ben jag hade, hade nästan behövt en gräsklippare för att hitta mina ben under allt hår :-O såg ut som en killes ben. Haha jag som annars brukar vara noga, men nu är jag singel å då kanske man ska tänka lite iaf på hur man ser ut :-P Åt två minisemlor efter jag kom upp, så jävla gott, men det var de sista för i år för nu var mina hembakta semelbullar slut :-)

Om jag orkar skriver jag igen på lördag innan jobbet :-)

Puss Och Kram

4 Mars

Jag orkade aldrig skriva något inlägg igår. När jag slutade skolan kl 14 fick jag veta att jag skulle börja jobba kl 16 så var bara att åka hem och äta och byta om, var hemma 45 minuter, och sen ta bussen till jobbet. Slutade kl 21 och då var det 40 minuter kvar tills bussen skulle gå så tog mig en promenad hem :-) tog 35 minuter, var jätte skönt att gå, var länge sen jag gjorde det nu :-) När jag kom hem åt jag och så stupade jag i säng :P

Var lite segt att komma upp i morse så låg och drog mig en stund så hann inte äta någon frukost, jag som alltid äter frukost, var nog ett par år sen jag inte gjorde det sist..
tråkig dag som fan i skolan, Jerker var sjuk och Robin var i andra köket och skalade potatis så fick vara själv med de andra killarna som jag knappt brukar prata med. blev tyst och ensamt :( sen efter det var det psykologi, som alltid suger, var lite bättre än vanligt idag iaf för jag satt bredvid en tjej som jag pratade lite med iaf :-P fick tillbaka proven som vi gjorde för 2 veckor sen och jag är riktigt nöjd faktiskt, trodde det hade gått jätte dåligt men tydligen inte då :-P

precis när jag hade slutat skrev mamma att hon skulle till sin kompis och äta och att jag gärna fick komma dit oxå så tog bussen dit och åt och fikade tills jag höll på att spricka, hon gör alltid så god mat att man äter alldeles för mycket..
sen kom jag på att robbans (mitt ex) lillebror bodde nästan granne med henne och han och hans tjej, Eve, har en liten pojke som är tre veckor så jag gick över dit och satt och pratade myste med Simon <3 Åhh så mysigt med små bebisar :-) Ska dit och hälsa på nästan vecka igen med Lina.. Jag har svårt att förstå att Lina verkligen har varit sådär liten förut.. tiden går så fort så..

kom hem för en timma sen och nu ska jag kika runt lite innan jag går och lägger mig :-)

Puss och Kram

En Bra Måndag

Nu är det bestämt, jag och Madde ska ut på fredag när jag slutat jobbet :-D Jag går till henne när jag slutat jobbet och så fixar jag mig där så går vi till kåren, det är för högskoleelever men de får ta med en gäst oxå :-P 30 kr i inträde så det är lite lagom dyrt :-P Men det blir inte allt för mycket för mig då jag börjar jobba kl 4 på lördagen :-P Ska bli jätte roligt :-)

Idag har väl vara en vanlig dag, efter en slapp dag i skolan utan att anstränga sig någonting åkte jag och Kristin ner på stan och kikade lite, jag köpte mascara och hårfärg :-D känns alltid lika kul när man kan unna sig lite :-P Så sällan jag går på stan med någon annan än mamma så var kul att kika lite :-)

När jag kom hem hade mamma köpt bullar och muffins så vi fikade lite :-) sen färgade mamma mitt hår, blev inte jätte bra men bättre iaf :-) så nu är det lite ljusare.. Sen lagade mamma mat och vi åt och satt och pratade lite, förstod då hur mycket jag saknat mamma när hon var borta, träffade inte henne på en veckan, annars träffar jag henne varje dag :) var skönt att sitta vid tv.n med mamma igen och prata massa skit :-D Jag och mamma kan prata om allt nu, innan har jag inte kunnat prata med henne om något privat alls men nu känns det bra :-)

Man brukar ju säga att man lär sig av sina misstag men tydligen inte jag :-P jag slutade snusa och röka 1 Augusti men för typ en månad sen började jag bli sugen på snus igen men försökte inte tänka på det, men förra veckan var jag så jävla sugen så nu är man fast igen :-P haha, vad jag är dum :-P men man lever bara en gång så då tycker jag att man ska unna sig det man tycker om :-D

Föresten, det bästa som hänt idag är att vi fått våra studentmössor :-D Nu börjar det kännas på riktigt att det inte är länge kvar :-D 3½ månad och sen är det slut på den här skiten :-P

Saknar Lina redan, det är jätte jobbigt de första dagarna när hon åkt till sin pappa, blir så tyst och tomt..

Puss Och Kram

1 Mars

Jag orkade aldrig skriva något inlägg igår efter att vi kommit hem, var alldeles för trött då..
Läste igår att de ville göra 1 Mars till Farmor och Mormors dag :-P Känns som vi har tillräckligt med speciella dagar att fira som det är redan..

Bion var mys <3 Filmen var bra och både Lina och William var jätte duktiga och satt still och var snälla :-) Bolt, strumpan och Roffe, vad är det för namn egentligen :-P Efter filmen gick vi till american take away och åt pizza, lina och William började bli trötta då, vilket inte var så konstigt. Jag och Lina delade som vanligt på en Hawaii, vi äter alltid det :-P Den godaste pizzan som finns.. När vi kom hem var Lina extremt grinig men vägrade att gå och lägga sig för jag hade sagt att hon skulle få godis när vi kom hem som vi inte orkade äta i fredags.. När jag äntligen, efter en timmas bråk fick henne i säng somnade hon innan jag ens hade hunnit läsa klart boken.. Det är roligt med trotsiga barn :-P

Kanske blir utgång med madde till nästan helg :-) skulle vara jätte kul att gå för det är inte ofta det blir av längre..

mina ögon ser inge bättre ut idag, tror jag ska stänga in mig, känns bara pinsamt att visa sig när man ser ut såhär.. Finnar har jag fått som bara den oxå, jag brukar få typ en varje månad men nu har jag blivit bombaderad av de :-(

Jag har funderat väldigt mycket det sista när det gäller barn, jag vet inte längre om jag vill ha några fler barn. Jag har längtat efter ett till barn sen Lina var 8 månader men nu är jag så himla nöjd och glad över det liv jag har, vara singel och ha Lina. Det är så skönt att veta att man alltid har tid med Lina, det blir mycket svårare om man har två barn.. Det enda som är jobbigt är att Lina hela tiden pratar om att hon vill ha en lillasyster som kan ärva alla hennes för små kläder och gamla leksaker. OM det skulle hända att jag träffar en bra kille kanske man tänker om, men då ska killen verkligen vara något speciellt. Och jag är ganska bra på att alltid välja fel killar, kanske därför jag trivs så bra att vara singel oxå :-)

Nu ska jag hjälpa Lina att packa sina saker som hon ska ha med till sin pappa, hon ska snart dit..

Puss Och Kram

RSS 2.0