glömde ju..

glömde skriva att studieresan var underbart rolig pga sällskapet, roligare folk får man leta efter, Jerker och robin är bäst, har alltid grymt kul med er, kommer bli tråkigt sen när vi slutat och vi inte kommer träffas typ alls, christoffer är oxå såklart rolig :-D HR3RB <3 bästa klassen i hela världen :-) utan er hade resan bara varit okej :-)

nu har jag fixat mig och klockan 5 kommer micke och hämtar mig så ska sitta vid datorn och uggla lite :-)

Puss Och Kram

ojdå..

.. Var visst en hel vecka sen jag skrev nu, var jätte sjuk i helgen så orkade inte skriva något då sen har jag inte hunnit med...

I lördags så var jag,lina och kia ner på stan och kika på lite marknadsstånd och åkte karusell och så möte vi robban så han var oxå med. Lina var jätte modig, hon brukar aldrig våga åka karusell själv men nu åkte hon 3 st själv plus att hon hoppade lite i hoppborgen tills det kom lite större barn, då vågade hon inte vara kvar nåe mer.. sen gjorde vi inget mer under helgen.. eller jo, i söndags eftermiddag när jag hade lämnat kia på tåget och lina hos sin pappa så ringde robban och frågade om ja ville vara med å grilla så jag robban, jill, ellinor och tobias grillade och drack lite öl och sprit, lite för mycket sprit för mig som inte tål det alls egentligen, men vi hade ganska trevligt iaf, sen åkte jag hem och sov..

och i måndags kom lina hit vid 6 på morronen för hon skulle tandläkaren och hennes pappa jobbade å jag var så sjuk så jag orkade iaf inte gå till skolan.. innan tandläkaren åkte vi ner på stan, jag kikade på skor och kläder, köpte ett par nya skor och en blåtrutig kortärmad skjorta och lina köpte en skateboard och ett gossedjur som hette oopsy daisy (från något tv program) sen åt vi kina buffé, lina har aldrig ätit det men hon tyckte det var jätte kul och ville gå dit snart igen :-)
Hos tandläkaren var hon super duktig, hon hade nåe plack blabla, kommer inte ihåg vad det hette, men det är ingen fara utan bara vi fortsätter att borsta noga så blir det inte värre.. sen cyklade jag med lina till sin pappa och tog bussen hem för mamma ville ha cykeln hem efter jobbet på kvällen..

igår var vi på studieresa, har tagit 57 kort men kan iaf inte lägga in de på datorn.. aja, först åkte vi till vika bröd och kollade, det var intressant faktiskt att se, de gräddar sitt bröd i riktiga vedeldade ugnar, gott är det oxå :-) sen åkte vi till strutsfarmen i borlänge och kollade på strutsar och när två strutsar hade sex, var lite lagom äkligt faktiskt :-P sen fick vi äta struts, de andra fick strutswallenbergare och jag fick strutsgrillspett, mina var så grymt goda :-) sen köpte jag torkat, rökt strutskött, det var oxå gott :-) sen fortsatte vi till gustavs korv, de hade ingen produktion där igår så var inte mycket att se, helt värdelöst rent ut sagt.. efter det blev det stora lunåns gårdmejeri eller vad det hette, de gör egen ost av mjölk från deras fjällkor. sen hade de en liten gris, höns, tuppar hästar mm. sen fick vi provsmaka deras ostar, fanns lite allt möjligt, grönmögelost, två sorters fetaost, vitmögelost, två sorters färskost och kumminost. kumminosten var riktigt god så jag köpte en bit sånt :-) sen efter ett tag åkte vi till forsa gård, det är en krav märkt grisuppfödningsgård. Fanns jätte söta små griskultingar, som var runt 5 veckor tror jag :-D Sen åkte vi till dalahusby hotell och åt 5 rätters middag med vin. orkar inte skriva hela menyn nu, gör den en annan dag :-)

idag har jag varit i skolan en sväng sen har jag bara solat typ, underbart :-D snart ska jag åka till Sala på cruising med micke och ett par kompisar till honom, komme väl hem i natt nångång, och i morron åker jag till söderhanm vid halv 1 för att hälsa på en kompis :-)

Puss Och Kram

Prinsessan



Lina var påskkärring på dagis, 8 April :-)

22 april..

Idag gick jag tidigare från skolan för att lina skulle till bvc på 4 årskontroll :-) Lina var otroligt duktig, inte alls nåe blyg som hon brukar utan satt och pratade med de två där, gick iväg själv med ena för att väga sig och så :-) Hon var 102,5 lång och väger 17,5 :-) En riktigt svensson, låg på kurvan exakt på båda två :-) hoppa på ett ben och gå balansgång var inga problem alls :-) Hon såg lite dåligt på vänster öga så ska tillbaka dit igen i höst och kolla och hoppas det blir bättre, det brukar bli det sa hon :-) Sen gick vi till willys och köpte tuggimin till lina för hon var så super duktig :-)

Sen gick vi hem till Tina, som gick ett par månader i min klass i ettan på gymnasiet och hälsade på henne och hennes 4-månaders bebis, Emelie. Super söt unge :-) Fikade och pratade ett par timmar tills Lina blev grinig å då tog vi bussen hem, emelies pappa som var där erbjöd oss skjuts hem men Lina ville hellre åka buss så fick väl lov att göra det då.. :-P när vi kom hem åt vi mat och bakade bröd, riktigt nyttigt bröd med rågmjöl,vetekli, morot mm :-P Gott blev det oxå :-) Och nu har jag suttit här ett par timmar..

Igår efter skolan åkte jag direkt till vårdcentralen för Robban hade hämtat Lina på dagis så hon slapp vara med mig dit.. Mitt blodtryck var längre nu, 125/85 istället för 135/95 som jag hade sist.. mår inge bättre men blodtrycket är iaf bättre, ska tillbaka i höst och kolla det igen.. Sen kom en kompis till robban och hämtade man och så åkte vi allihop hem till robban och tjatade och så.. Sen åkte vi hem och åt mat och jag nattade lina, sen la jag mig i soffan och efter 10 minuter så sov jag, då var kl halv 9 typ, vaknade 9, borstade tänderna och sen gick jag och la mig och sov fram till 6 på morronen :-D riktigt skönt att få sova ut lite..

Ska sova nu..
Puss Och Kram

Äntligen är prinsessann här :-D

Äntligen har Lina kommit till mig igen :-) Hämtade henne efter skolan hos hennes pappa eftersom både jag och mamma jobbade kväll igår så kunde vi inte hämta henne då.. :-D hade en skön dag i skolan, först 1½ timme och kika på film, sen bara betyg i svenska B, fick vg :-D sen skulle jag gå till bussen efter att vi hade ätit, men missade den så tog en promenad ner på stan istället :-) Gick en sväng på stan med mamma och Lina innan jag och Lina gick upp till madde och lämnade pengar för lingon och blåbär kläderna :-) Sen tog vi en promenad hem därifrån så har väl gått ca en mil idag :-) Skönt att röra på fläsket :-P

Förra veckan cyklade jag över 5 mil totalt och gick väl minst ett par mil på jobbet och hem från stan nåndag :-) har varit noga med maten så idag när jag vägde mig hade jag gått ner 3½ kg sen i tisdags :-D Så nu är jag pepp på att fortsätta, ska försöka bli smal och fin till studenten så jag kan ha nån fin klänning på den :-D

Jag har inte haft någon lust att blogga det sista, har förstått att det är för att jag inte mår så bra just nu =/ Känner att det varit så mycket hela tiden hela mitt liv. Har aldrig haft någon tid att ta hand om mig själv, har aldrig satt mig själv först utan alltid rättat mig efter alla, framför allt alla pojkvänner jag haft. Pratade med farmor om det när jag var i skövde och vi kom på att jag inte varit singel sen strax efter jag fyllde 13 år :-O Sen är jag för snäll och säger alltid ja och följer med de på allt varje sig jag vill eller inte.. Ångrar inte att jag fick Lina, verkligen inte, hennes behov och så sätter jag mer än gärna framför mina egna, det gör jag med glädje.. Har någonstans på vägen helt tappat bort mig själv, vad jag vill, tycker och tänker har inte varit så viktigt enligt mig själv förut men nu vet jag inte längre ens vem jag är knappt.. Ska vara singel ett bra tag tänkte jag innan jag funderar på att skaffa pojkvän och binda mig igen, försöka ta hand om mig själv och bestämma själv vad jag vill göra och inte.. Har fått otroligt svårt att bestäma något alls, van att alla andra tar beslut åt mig så..

Aja, ska gå och kramas med min sovande prinsessa nu :-)
Puss Och Kram

Jobb, Jobb, jobb och Jobb

Jag har typ inte gjort annat än att jobba i veckan =/ Är helt slut idag, inte orkat göra något vettigt alls typ..

Enda jag gjort på hela  veckan är att vi hade tjejkväll hos madde igår, jag, madde och Sofie. Vi kikade på Arn - riket vid vägens slut, var jätte bra den oxå. Jag har alltid sagt att jagi nte ska se Arn, men nu förstår jag inte varför, båda två är ju jätte bra :-D Vi käkade morots-, gurk- och selleristavar med typ avokadodipp och ostdipp :-) gott gott

Det är det enda jag orkat med på hela veckan typ.. Så därför har jag inte skrivit någon blogg, har inte något att skriva om..

Ska kika på Slumdog millioner eller hur det stavas med mamma nu.. Jobbar delad tur imorron så kommer nog inte skriva någon blogg då heller.. :-)

Puss Och Kram


Jobb Och Tvätt

Idag cyklade jag till jobbet, tog 12 min :-P Sen jobbade jag till 4, gick super utom att jag råkade riva ner en stång i en garderob så alla kläder ramlade ner, men lagade det iaf :-P Sen när jag skulle cykla hem cyklade jag en omväg så tog typ 30 minuter, skönt att röra lite på sig :-) När jag kom hem tvättade jag och mamma och sen har jag fixat matlådor till resten av veckan :-) Skönt att ha det klart..

Imorron ska jag oxå cykla till jobbet och sen på em/kvällen ska jag på filmkväll i grycksbo, som jag skrev igår kom jag på :-P

Måste sova nu
God Natt
Puss Och Kram

Hem Ljuva Hem

Har haft en underbar helg men måste säga att det är riktigt skönt att vara hemma igen oxå :-) Lina är världens underbaraste tjej, så snäll och duktig hela tiden, inte gnällt eller klagat något alls på hela helgen <3 Hon var jätte duktig när vi åkte tåg och på alla byten, det var riktigt mys att åka tåg med henne <3

I fredags när vi kom ner till skövde åkte vi till farmor och solade åt och myste med Lina. På lördagen efter frukost gick vi ut, de bor mitt i skogen typ inga bilar och en jätte snäll granne som jag känner sen 10 år tillbaka :-P, och solade, plockade massa blommor och promenerade i skogen. Vi såg en groda som lina klappade och bar runt på :-D Var ute tills vi skulle äta mat och sen gick vi ut igen.

Sen på kvällen skulle vi till Tidaholm till min moster men då hade mamma kollat fel på bussarna så vi fick vänta en timma på bussen så jag och Lina gick runt i skövde på stan och så och kikade i fönstrena eftersom allt var stängt medan kia satt kvar på stationen med all packning. När vi kom till min moster, Ingela, såg jag att jag hade brännt mig i solen, på armarna, i ansiktet och vid nyckelbenen :-P Vi åt lite och sen skulle Lina sova så jag och Kia satt och pratade med min moster <3 Min moster har alltid varit som en extra mamma åt mig, var mycket hos de när jag var liten, min kusin är två år yngre än mig så vi lekte ofta..

På söndagen jobbade min moster så efter vi hade ätit frukost gick vi till en lekplats och lekte ett par timmar innan vi gick hem och gjorde mat och fixade oss för vi skulle till mormor och morfar på kvällen. Vi åkte dit med min andra moster, annette och hennes man, där åt vi påskmat. Lina var jätte duktig och smakade på precis allt :-D sill, räkor, omelett med svampstuvning mm. Inte för att hon tyckte om något av det men hon smakade iaf :-) sen skulle morfar gå till kossorna, han är bonde, så då följde vi med. Han hade två super söta kalvar, en var 4 månader och en bara en vecka gammal <3 Den lilla slickade på linas armar, händer och ansikte så hon blev alldeles slemmig :-P Lina tyckte det var jätte roligt iaf.. Sen hjälpte hon morfar att mata kossorna och innan han skulle sätta på mjölkmaskinen fick Lina prova att mjölka och hon fick ut mjölk på en gång, hon var jätte duktigt, sen provade jag med fick inte ut något allt, var skit svårt ju. Morfar höll på att dö av skratt han tyckte att jag hade blivit en stadsbo nu :-P Efter ett tag gick vi in igen och drack kaffe och åt tårta, eller jag och kia åt glass för vi tålde ju inte tårtan.. Tårtan var jätte fin, var prinsesstårta med gul marsipan och gula marsipan kycklingar och choklad ägg :-) Var dock inte lika god som den var fin, var från ett konditori..
Sen åkte vi hem och sov.

Idag gick vi upp vid 8 och åt frukost och packade ihop alla saker och halv 10 åkte vi till skövde för min kusin skulle jobba och vi gick på maxi, som är grymt stort i skövde sen åkte vi till tågstationen och åkte hem, vad i Falun halv 5 och då gick jag med Lina till sin pappa och sen hem hit, har ätit och umgåtts med mamma bara :-)

Jag har fått grymt ont i min vänstra fotled :-( Kan knappt gå på foten, fick det igår och har inte blivit nåe bättre så på jobbet i morron tänkte jag linda om fotleden, vägrar att vara hemma :-P ska upp 6.15 i morron, tänkte cykla till och från jobbet så jag får lite extra motion :-P blir några km eftersom jag jobbar 5 dagar den här veckan :-D Kommer jobba minst 51 timmar den här månaden, roligt när lönen kommer i slutet av maj :-D

Undra vad man ska göra mer än att jobba i veckan då? Är helt pank typ så ska inte gå ut iaf :-P På onsdag ska jag på filmkväll hos en som heter Tobias, ett par kompisar till honom ska oxå dit.. Han är bara en kompis :-) Är ledig på lördag, får se om jag hittar på något då kanske om någon har lust :-)

Är föresten klart att jag fått sommarjobb :-D Hoppas bara att jag får mitt schema snart för mina släktingar ska komma upp vid midsommar om jag inte jobbar och de vill veta så snart som möjligt :-)

Ska sova nu.. Tomt utan min prinsessa <3
Puss Och Kram

Skövde i morron

Kommer antagligen inte bli något inlägg förrän på måndag när jag kommit hem.. Kommer hem på kvällen, är i falun halv 5 och då ska jag gå med lina till sin pappa och sen hem :-)

Jag har inte alls varit nåe pigg idag =/ Hoppas jag inte blir sjuk nu när vi är borta.. Jag har haft huvudvärk sen i söndags och i morse domnade hela min höger hand bort, kändes skit läskigt, sen började jag känna av den igen och då stack det i handen och efter ett par timmar var det bara i två fingrar, men det känns fortfarande om jag håller på mycket med handen =/ Och trött som styk. men men, kanske bara behöver varva ner, få ta det lite lugnt i ett par dagar :-)

Vid 2 tiden började jag känna att jag orkade ta mig ur soffan så jag och Lina cyklade (Hon satt i cykelsits bakom mig alltså) till mammas kompis Marie för hon skulle klippa mig :-D Så nu har jag kort hår igen, riktigt skönt faktiskt :-D Men det var riktigt ovant och tungt att cykla med Lina, hon väger ändå 17 kg nu, men det gick bra efter en stund, vi ska cykla ner till stan i morron till tåget så kände att jag ville öva lite först :-P Mamma tar med sig våra väskor till jobbet å så hämtar jag de innan vi går till tåget och så tar hon cykeln hem när hon slutat..

Ska bli mys att åka tåg själv med Lina, har åkt tåg med henne sen hon var 3 månader men aldrig själv faktiskt, hoppas de går bra för fast jag försökt snåla på vad jag tar med mig så har det blivit hur mycket som helst som vanligt :-P Men Lina är iaf så stor nu att hon borde klara av trapporna på tågen själv.. Vi har två byten så, i borlänge och i Örebro, det i örebro är en timma långt så får se om vi går runt lite där och kikar.. Ska bli kul att komma ner, inte varit där på ett ½ år nu kom jag på.. Alla kommer tycka att lina blivit jätte stor för hon har växt så mycket det sista :-)

På em vid 6 tiden kom micke och hundarna hit en sväng och hälsade på. Lina tyckte de var jätte roligt och busade en massa med både micke och valpen :-) Sen bakade jag och Lina chokladbollar att ha med på tåget och nu sover hon, vilket jag oxå ska göra nu tänkte jag..

Puss Och Kram

Tjohoo

Var några dagar sen jag hann skriva :-P
Idag är jag grymt trött, ska snart krypa ner, så underbart skönt att ha påsklov i 1½ vecka nu :-D men blir inte mycket lov för mig, bara några dagar när vi är i skövde, åker dit på fredag för biljetterna var slut på alla tåg i morron.. sen kommer vi hem på måndag. Efter de blir det bara jobb, 7.30-16.00 tisdag-fredag och sen delad tur på söndag, är inte allt för pepp men blir iaf kul när pengarna kommer :-D blir ett antal tusen, men de pengarna kommer gå åt fort antar jag :-P Har ju lite saker att köpa till lägenheten oxå :-P

Idag i skolan var det en helvetes dag.. kl 9 fick vi ett papper med några livsmedel som vi var tvugna att ha med i maten och vi skulle laga en trerätters middag för två personer tills kl 11. skit svårt att komma på tre rätter utan att ha någon tid att leta recept och sånt. Vart klar i tid men det var skit jobbigt, tiden räckte till utan den pressen som man hade var värst. Sen när lärarna skulle provsmaka allt så tog de sån lång tid så när de kom till min, och jerkers oxå, mat så var den kall och hade stått i 1½ timme så var ju inte konstigt om den inte smakade så jätte bra.. aja skit samma det hade inget med betyget att göra iaf som tur är. har ett riktigt veckan efter lovet men då får vi en halv dag på oss att planera och förbereda iaf :-)

Imorse var Lina underbart söt, de fick klä ut sig till påskkärringar på dagis idag så hon hade höckle, förkläde och prickar i ansiktet, hon var tokig söt faktiskt :-P Synd att jag inte har en sladd till datorn, då hade jag lagt in en bild här, men det kommer när jag fått bilderna av jessica :-)

Igår på kvällen kom jessica hit och sov här. var jätte kul att träffa henne igen :-) Har inte setts sen strax före jul så var ett tag sen. Men det är svårt att ha råd och tid för oss båda eftersom hon bor i skåne hos sin pappa nu..

Inför studenten är det bara en massa krångel just nu känns det som, vi vet inte vilka vi ska åka med eftersom de känns töntigt att bara åka 6 stycken på en egen vagn :-P Vi ska iaf ha en champagne frukost, så mycket vet vi.. Får väl prata om det efter lovet för sen har vi praktik å efter den är den bara student veckan kvar i skolan så måste bestämma oss innan det..

I lördags hade jag iaf grymt kul inne på Harrys med madde och hennes kompisar. Jag har i vanliga fall världens scen skräck men jag och Anna var upp på scenen och sjöng sing star :-O :-P Innan det hade vi fått champagne och plockbuffé med morotsstavar, selleri, chips, gurka, ölkorv osv. Vi åt ölkorv för typ 10 pers :-P Den var skit god.. haha. Sen dansade vi och blev bjuden på skit god körsbärslikör :-P Var det godaste jag druckigt på bra länge :-) Sen gick vi hem till madde nästan alla och två killar som vi träffat där, eller sofie visste vem den ena var.. Sen vart madde trött och ville sova så då skulle vi åka hem allithop till sitt, jag skulle få åka mer sofie och anna i deras taxi för de skulle iaf åka förbi där jag bor, men de åkte utan mig så jag följde med killarna hem till hedemora på efterfest och vi satt väl uppe till 6.15 och drack marinella med fruktsoda, grymt gott... Vi vaknade vid halv 3, åkte och käkade och så skjutsade de hem mig till Falun.. Skit roliga killar båda två, den ena var grymt snygg oxå (a) haha

Lina är såååå underbar, vet inte vad jag skulle göra om jag inte hade henne, underbarare barn finns verkligen inte :-) Märks verkligen att hon börjar bli stor nu, hon som alltid har varit super blyg har blivit mycket bättre nu. Nu är hon blyg kanske 1 minut istället för ½ timma som förut vilket är riktigt skönt :-) Sen börjar hon prata som om hon känt de jätte länge :-) Och sen förstår jag inte hur hon alltid orkar vara så himla glad, är inte ofta hon är sur eller grinig :-)

Idag när vi hade varit hos jessica en sväng så skulle vi till robban och se om han var hemma för jag ville ha en vagn som står i hans förråd. Då pratade jag och Lina lite och så sa jag att han hade en ny tjej som han var kär i, då blev hon jätte ledsen och sa att han måste vara kär i mig för det var så roligt när vi var det.. Tänk om det ändå vore så lätt... :-P

Inte länge kvar till studenten nu :-D UNDERBART <3 Ska bli skönt att slippa många och allt jävla skitsnack hela tiden :-D Inte många jag skulle vilja umgås med efter skolan sen :-)

Sängen väntar nu..
Puss Och Kram

Snart utgång..

Just nu står madde i duschen sen ska jag hoppa in när hon är klar, sen ska vi fixa oss och jag ska dricka öl och madde ska dricka cider. Ska bli riktigt gott med öl, inte druckigt de på ett par veckor :-P haha, nu låter jag som en alkis, folk måste ju tro att jag dricker jämt, jag brukar typ aldrig göra det annars :-P Det har blivit ovanligt mycket nu :-P

Igår efter skolan åkte jag ner på stan och fikade med robin och jerker. När robin åkt hem gick jag och jerker på stan och shoppade lite, eller han shoppade och jag var smakråd :-) Första gången jag gick med en kille som faktiskt ville kolla på kläder och skor till sig själv :-P Var kul att umgås med jerker när han var normal, inte så dryg som han och robin är tsm :-P Sen åkte jag till williams pappa för madde var där och så gick vi till donken och åt, jag åt minimorötter till min kycklingburgare istället för strips, kände för att vara lite nyttig iaf :-Psen gick vi hem till henne och kikade på Arn Tempelriddaren, den var riktigt, sen gick jag hem och sov, för att gå upp halv 7 och cykla till jobbet och jobba till ett och sen gick vi runt på stan och sen skjutsade rickard oss till maxi för vi orkade inte gå dit, sen köpte madde strumpbyxor och sen gick vi hit och åt tacosallad :-)

Ska bli riktigt kul att gå på harry ikväll :-)
Puss Och Kram

Lingon och Blåbär

Kom hem för en liten stund sen från madde, var där på lingon och blåbär visning. Det var jätte kul faktiskt :-) Jag köpte en klänning och en tunika till Lina, finns bild på tunikan på bdb men inte klänningen tyvärr. men det var en vit klänning med gula blommor på, jätte söt :-) När det var slut och vi hade fikat å så tog jag en promenad till hemköp och köpte kattsand och sen hem, ca 4,5 km. när jag kom hem fick jag världens ryck och började diska mitt diskberg och sen gjorde jag en smoothie (Stavning?) för jag var hungrig.. och nu sitter jag här..

Har varit en lång dag så är grymt trött nu.. för de första kom jag inte i säng förrän vid 12 igår och sen lagade vi mat och städade å så i skolan hela dagen och efter de var jag en sväng med robin och jerker på stan, tog bussen hem och åt och sen tog jag bussen till madde. Så snart blir det sängen för mig :-)

När jag är ute och går kommer jag på en massa saker som jag ska blogga om när jag kommer hem, men när jag väl sitter här och skriver så har jag glömt bort allting.. :-P

Imorron åker jag till madde direkt efter skolan och kikar på film och sen åker jag hem och sover. På lördag ska jag upp vid 6 för jag ska jobba till ett, efter jobbet ska jag och madde gå på stan och sen går vi hem till henne och fixar oss och förfestar lite innan vi går ner på harrys :-) Är lite fullt upp så är inte säkert att jag hinner blogga något, men jag ska försöka hinna med det iaf :-)

Jag har kommit fram till att jag älskar mitt liv som det är nu :-) Jag har världens underbaraste dotter <3 och sen umgås jag mcyket med madde, och vi har alltid kul ihop för hon är ingen sån kompis man tröttnar på att umgås med, snarare tvärtom, ju mer vi umgås ju roligare blir det :-) Och William är så gullig oxå :-) Sen har jag alltid roligt i skolan med jerker och robin. Saknar verkligen inte att vara tillsammans med någon, så skönt att inte behöva ha en kille att ta hänsyn till :-P

William var jätte gullig idag när jag var hos madde, för han ringde och skulle säga god natt till madde och sen ville han prata med mig, då sa han att han bara ville säga att han tyckte att jag var så snäll igår när jag var hos dem :-) Han är så söt, världens näst gulligaste unge (Efter Lina då) :-)

Puss Och Kram

Utmaning..

Jag blev utmanad av madde..

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 20, rad 4 - vad står där? )


"så rädda att de klättrar upp i ett träd" (linas busiga bebben och leonard)


2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?


Linas säng..


3. Vad var det senaste du såg på tv?


vet inte :-O Barn program hos madde igår..


4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:


17.00


5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?


Musiken jag har på...

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?


Nyss, åkte hem från skolan..


7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?


Bilddagboken...


8. Vad har du på dig?


Huvtröja och mjukisar..

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?


Inte vad jag minns..

10. När skrattade du senast?


Idag på stan efter skolan, skrattade åt en kvinna på affären :-P


11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?


Haha, faktiskt ingenting alls..

12. Har du sett något konstigt på sistone?


VA?


13. Vad tycker du om den här utmaningen?


Drygt :-P

14. Vilken var den senaste film du såg?


oj, systrar i jeans kanske..

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?


Köpa hus, köpa massa körlektioner, köpa bil, och allt lina ville ha, såklart en resa en månad till ett varmt land oxå :-P

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.


Haha, det finns nog inte så mycket att berätta :-P

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?


Få slut på alla krig eller kanske alla töntiga bråk och krig mellan olika religioner..

18. Tycker du om att dansa?

Jaa :-P Jag älskar de fast jag suger på det. haha

19. George Bush?


Är dum i huvut :-)


20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?


Har ju redan Lina, men esmeralda, theodor och Mirabell är fina namn :-)

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?


De det tror jag inte. trivs konstigt nog bra här :-P


23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?


Haha, tror inte på varken Gud eller pärleporten..


24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?

Jessica och de som har lust :-P

kommer ett riktigt inlägg sen, ska åka till madde strax..
Puss Och Kram


1 April

Någon som blivit lurad idag? Det har iaf inte jag blivit, inte vad jag vet iaf :-P

Igår kväll på jobbet var det riktigt mycket att göra, fick nästan springa mellan alla brukare för att hinna med allt jag skulle göra.. jag hann iaf men jag missade bussen så jag fick snällt gå de tre km hem till mig. det är inte så jobbigt egentligen, men igår var det jobbigt för jag hade redan gått från stan en gång och sen jobbat i 5 timmar.. men jag kom hem strax efter halv 10 iaf då åt jag och pratade en stund med mamma, för hon ska åka till södertälje idag efter jobbet. Hon kommer hem på fredag kväll eller lördag fm..

Mamma har btw sagt upp lägenheten nu, de kommer nästa vecka och besiktar den. Så från den 1 Juli måste jag bo någon annanstans, hoppas jag hittar en lägenhet snart så jag har det klart, men har inte kommit ut några tvåor där jag vill bo. Vill bo i hälsinggården eller korsnäs så jag har nära till dagis men ändå inte så himla långt till stan.. är in och kollar nästan varje dag, så hoppas de kommer en snart :-)

Idag hade vi nationellt prov i svenska B, vi skulle skriva en uppsats. Det tog ungefär två timmar och då blev det lite mer än 4 sidor, det kändes som att det gick bra så jag hoppas att det gjorde det, för isf får jag VG i SvB, annars bara ett G. Så slutade klockan 11 idag, var riktigt skönt, vi åt i skolan och sen åkte jag hem och har städat mitt rum så nu går det att komma fram utan att snubbla på alla leksaker :-P och om en timma ska jag åka ner på stan och möta madde så ska vi hämta william och sen gå hem till de en sväng :-) Sen tänkte jag ta mig en promenad hem därifrån, det är 4 km, känns som att det är dax att försöka få bort min övervikt. har gått upp ganska många kg det sista så :-P Men på något vis är jag inte ens sugen på något sött längre, mamma köpte ballerina (som är mina favoritkakor) igår och jag har inte ens smakat på en, blir nästan äklad bara. jätte bra ju :-D Kan vara bra att gå ner lite till studenten och balen och allt så man kan ha fina kläningar :-)

Håller på att lägga upp lite kort sen lina fyllde år på bdb nu :-)
Puss Och Kram

RSS 2.0